"Pamiętaj, masz jedno życie!"
Dowódca Najemników
-Witaj przysyła mnie Dowódca. Masz mi dać jakieś zadanie.- powiedziałem pewnym głosem.
- Ehh kolejny! - Torlof sapnął sam do siebie. - Musisz przejść tak zwany Test Zaufania. - Torlof pomyślał i powiedział. - Udaj się do miasta, i idź do kowala Harada, powiedz, że Torlof cię przesyła, on będzie wiedział o co chodzi.
Dowódca Najemników
-Dobrze biorę się do roboty-pomyślał chwilę i rzekł dalej-A będzie jakaś nagroda ?-
Dowódca Najemników
-Dobrze już idę- i wyruszyłem w stronę miasta.
Po powrocie do Torlofa
-Proszę oto łańcuch od Harada. Dłuuuugo musiałem go przekonywać aby mi to dał.-
Oddajesz:Kawałek Łańcucha
Ostatnio edytowany przez Arcy Witia (2010-04-15 16:57:46)
Dowódca Najemników
-Torlofie, czy mógłbyś nauczyć mnie 10 pkt siły?-
-Tak, jasne.-i zaczął uczyć mnie siły
-Dziękuję czuję się silniejszy.-
Powoli podchodzę do Torlofa.
-Słyszałem, że to ty zadajesz zadanie aby dołączyć do najemników. Nie chciało mi się iść do dowódcy. A więc ty daj mi zadanie a ja później do niego pójdę i będę ustawiony. A więc co mam zrobić.
-Zadanie wykonane Torlof- Mówię z 3 owcami związanym z moją ręką.
-To jak mogę być najemnikiem?
Dowódca Najemników
-Wykonałeś zadanie prawidłowo. Nie mam nic przeciwko, żebyś do nas dołączył. Udaj się do szefa. Aha prawie zapomniałem oto twoja nagroda.-
Otrzymano: 20% doświadczenia, 200 sztuk złota
Ostatnio edytowany przez Arcy Witia (2010-04-17 19:26:47)
- Witaj Torlofie. Wasz szef powiedział, że najpierw ty musisz mi zaufać żeby i on mi zaufał. A więc, co mogę dla ciebie zrobić?
Dowódca Najemników
-Zawsze przysyła ich do mnie.-Torlof roześmiał się-Udaj się do lasu i przynieś nam 10 wilczych mięs. Skóry będziesz mógł zatrzymać. To będzie twoja nagroda.-
Nagroda: 10% doświadczenia
(wszystko co znajdziesz jest twoje, musisz zabić te 10 wilków jeśli ci się nie chce to bierz po 2 kawałki mięsa z 1 wilka )
Ostatnio edytowany przez Arcy Witia (2010-04-18 12:22:50)
- Wykonałem zadanie - powiedziałem rzucając na ziemię worek z mięsem.
Stracono:
Mięso (10)
Ostatnio edytowany przez Xardass (2010-04-19 19:36:26)