"Pamiętaj, masz jedno życie!"
Skip może nauczyć Cię oprawiać zwierzęta ze skóry. Jest jednym z ważniejszych piratów. Ma także swoją łódkę którą może Ci użyczyć jeśli ładnie go poprosisz o to...
( tak w ogóle to masz zadanie od kapitana )
Jack Aligator ukradł mi 5000 szt. zł. Do tego zwiał do Magów Wody i 2500 szt. zł. oddał im. Dołączył do Wodnego Kręgu i kupił dom w Khorinis. Jednak zostało mu trochę kasy. Więc nabył kuszę oraz miecz i zaczął polować. A łupy sprzedaję w mieście. Zabij go. Przynieś mi jego bronie a nauczę Cię siły...
(A kto powiedział, że nie można mieć paru zadań jednocześnie?)
- Mogę się tym zając, oczywiście, ale po jakimś porządnym treningu. Nie martw się. Niedługo ta żmija będzie oglądała kwiatki od spodu.
EDIT:
Wchodząc do obozu, zauważyłem Skipa popijającego grog. Udałem się do niego.
- Hej, masz tutaj swój stary łuk. Znalazłem go w wieży bandytów. Przy nim leżały także te oto 7. strzał. Je też weź.
Ostatnio edytowany przez ksaranata (2010-04-16 12:55:48)
- Dzięki... Dam Ci nagrodę ale oczywiście nie pieniądze. A właśnie... Co z tym Jackiem? Zajmij się proszę! A oto nagroda...
Otrzymano:
7% exp.
Łuk pirata. (wymaga 20 zwinności. Czy zręczności...)
25 strzał.
Po wizycie na targowisku udałem się do Skipa.
- Witaj. Przybyłem do Ciebie z dwóch powodów. Chcę zwiększyć swoją zręczność, a podobny ty możesz mi pomóc. I zbieram ekipę na małą rozróbę w kanionie.
- Kto rozkazuje iść do kanionu? Bez konkretnego powodu tam nie pójdę. A jeśli chodzi o tą zręczność... Chodź za mną. (Automatycznie masz pkt. zręczności.)
Otrzymano:
10 pkt. zręczności. ( co oznacza -10 pkt. nauki.)