"Pamiętaj, masz jedno życie!"
Chata należy do jednego z piratów, Ksara. Nie jest ona zbyt bogato zdobiona. Jest tutaj jeden stół, stołek i łóżko. W samym kącie chaty leży kufer. Tam Ksar przechowuje parę rzeczy, lecz klucz do niej posiada tylko i wyłącznie on.
Świetnie. Paladyni nie mają prawa nas wydać... Cóż dzięki.
Otrzymano
50 szt. zł.
6% exp.
35 strzał.
Zad. 2.
Idź do wieży Bandytów (Załóż temat.) i znajdź Stary Łuk Skipa. I zanieś go mu, na koniec przyjdź powiedzieć że wykonałeś zadanie.
Ostatnio edytowany przez Alvin (2010-04-15 14:45:54)
- Gratuluję. Jak mniemam dostałeś nagrodę. Ale Skip nie ma pieniędzy. Więc i ode mnie coś dostaniesz.
Otrzymano:
100 szt. zł.
5% exp.
30 strzał.
Zad. 3.
Idź do Dirtha. Szefa kopalni. Podobno potrzebuję pomocy...
Ostatnio edytowany przez Alvin (2010-04-16 13:16:31)
- Bardzo dobrze... Oto nagroda piracie...
Otrzymano:
50 szt. zł.
6% exp.
Zadanie 4.
Magowie nam pomogli. Teraz nasza kolej. Idź do Nich i pomóż Im jakoś. Nagrody spodziewaj się ode mnie i być może od Nich.
- Bardzo dobrze. Dzięki temu możemy mieć z nimi świetne relację. Dostaniesz nagrodę.
10% exp.
250 szt. zł.
Zadanie 5.
Skoro jesteś już taki silny, przyda Ci się polowanie grupowe. Weź paru ludzi i zabij 5 brzytwiaków które są w Wielkim Kanionie... Nagroda Cię nie ominie...
Po wizycie u Kapitana, skierowałem się ku mojej chacie. Gdy wszedłem, zobaczyłem wszystkich, którzy mieli się do mnie zgłosić -Skipa, Harteda oraz Bosira.
- A więc jesteście gotowi. Borisie, masz tutaj miksturę i wodę. Są jeszcze jakieś pytania przed podróżą?