"Pamiętaj, masz jedno życie!"
Hral to kolejny mag ognia. Również studjuje mądrości Innosa. Kaeril to jego brat. Obaj dołączyli do klasztoru w tym samym czasie. Nawet próbę ognia przechodzili razem. Jednak teraz konkurują,ponieważ obaj sprzedają towary. Oprócz sprzedania ci czegoś,Hral może podszkolić cię w atrybucie siła oraz mana.
-Witaj. Chcesz coś kupić? Może podszkolić swoją siłę? W końcu nawet nowicjusz powinien mieć trochę krzepy. A może wolisz manę?
Wchodzę do biblioteki i zbliżam się do maga.
- Witaj, magu. Nazywam się Xardaren i mistrz Pyrokar mianował mnie niedawno nowicjuszem. Chciałem się spytać, dlaczego ty i twój brat, Kareil, jesteście skłóceni.
Kiwam głową w zamyśleniu. Przez krótką chwilę nic nie mówię, potem jednak pytam:
- A nie przyszło wam może do głowy, żebyście połączyli wasze dwa sklepy w jeden? Byłoby więcej towarów, i więcej klientów dla obu z was.
- Dobrze, w takim razie pójdę do niego.
-Wróciłem, mistrzu Hral. Mam dobrą nowinę. Kaeril zgodził się na moją propozycję.
Ostatnio edytowany przez Xardass (2010-04-14 15:46:47)
Cień
Witaj Mistrzu mistrz Kaeril potrzebuje od Mistrza zwoju lodowa fala a wszyscy wiedzą że najmądrzejszy mistrz Hral ma wszystko czego można potrzebować a dla innego maga dużo mniej mądrego niż mistrz odda mistrz taki zwój za darmo by inni magowie nawet w połowie nie tak inteligentni będą mogli cieszyć się mądrością mistrza-mówi i czeka