"Pamiętaj, masz jedno życie!"
To jest pokoik Xardarena. Widać w nim łóżko klasztorne, mały stolik, krzesło i skrzynię. Na krześle siedzi Xardaren.
Tutaj przyjmuję zadania.
- W porządku.
Podchodzę do skrzyni i biorę swoją pikę. Zakładam ją do specjalnej pochwy na plecach i wychodzę z klasztoru.
Wykonałem zadanie i dopomogłem Isgorathowi.
Ostatnio edytowany przez Xardass (2010-04-14 18:46:53)
Wróciłem i dopomogłem kapitanowi Daringowi. Przekazał mi również tę daninę dla klasztoru.
Stracono:
500 szt. zł.
Paczka ziół leczniczych. (15)
(tak btw. to nie dostanę żadnego expa za wykonane questy?)
Dopomogłem Kaerilowi i zabiłem jego ucznia który nawrócił się na drogę Beliara.
Ostatnio edytowany przez Xardass (2010-04-16 14:24:51)
-Kaeril kazał ci go zabić? Hmm to niepodobne do niego. Lecz wykonałeś zadanie.
Nagroda :
30%doświadczenia(za dwa zadania)
-200sztuk złota
-posążek Innosa
Zadanie 4
Przy naszym klasztorze zalęgło się stado wilków(6). Weź ten zwój i idź je zabij.
Otrzymano:
Zwój Mała burza ognista.
- Wilki nie żyją. Teraz znów będzie spokój w klasztorze.
-To bardzo dobra wiadomość.
Nagroda:
-100sztuk złota
-15%exp
Zadanie 5.
-No dobrze. Pozbyłeś się wilków. Teraz czas żebyś sprawdził jak mają się najemnicy. Więc idź na farmę i zapytaj się kogoś jak się mają. W końcu trzeba wiedzieć co tacy szubrawcy(bez urazy :)robią. Możesz nawet spróbować wykonać misję dla jednego z nich. Ale potajemnie.
- Wróciłem, jednakże zbyt wiele się nie dowiedziałem. Dowódca najemników wyraźnie coś ukrywa. Odprawił mnie słowami "nie jest dobrze, nie jest źle, teraz odejdź". Wygląda na to, że więcej wiedzieć nie będziemy.
-Hmm...to trudno.
Nagroda:
-150 sztuk złota
-15% doświadczenia
Zadanie 6.
-Teraz pokażesz czy znasz sie na ziołach. Idź w okolice klasztoru i przynieś 3rośliny lecznicze,3ogniste korzenie,1 polną jagodę oraz 1 niebieski bez. Składniki zanieś prosto do mistrza Talamona
- Talamon ma już swoje zioła.
-Znakomicie.
Nagroda:
-200sztuk złota
-10% doświadczenia
Zadanie 7.
-Mam dla ciebie wspaniałe wieści. Otóż twoim następnym zadaniem będzie przejście próby ognia. Innos wskazał ciebie. Idź zgłoś się do kościoła a otrzymasz zadanie od każdego z 3 arcymistrzów kręgu ognia.